Het lamineren van glas vraagt om expertise

Het lamineren van glas vraagt naast de expertise van u als vakman, ook om de expertise van uw ovenleverancier. Een leverancier die uw vak begrijpt en in staat is om uw uitdagingen om te zetten in concrete (container)oplossingen.


Met onze HOAF autoclaafvrije stand-alone oven kunt u verschillende vormen, diktes, groottes, vlak of gebogen glas lamineren. Het verwerken van allerhande materialen zoals hout, gras, metaal en stof is mogelijk. Diverse diktes glas kunnen zonder meer in dezelfde run gelamineerd worden!


Wilt u meer dan alleen een stand-alone oven, dan kunnen wij ook voor u de gehele lamineerstraat verzorgen. Conditioneringsoplossingen, tools, lamineerfolies, spares, trainingen, workshops en onderhoudscontracten behoren tot het veelzijdige assortiment van NieuweWeme Containers.

 

Een van onze laatste ontwikkelingen is een DE-LAMINEERSTRAAT, waarmee u productiefouten kostenbesparend kunt herstellen.

 

Voor meer informatie over onze oplossingen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling: sales@nieuweweme.nl of bel naar +31 541 530 500.